Walmiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Walmiki utawa Valmiki utawa Balmiki iku panulis utawa pujangga saka India kuna, sing kaanggep nganggit wiracarita Ramayana.

Apa dhèwèké tau ana apa namung legènda waé, ora ana sing mangertèni.