Walmiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Walmiki utawa Valmiki utawa Balmiki iku panulis utawa pujangga saka India kuna, sing kaanggep nganggit wiracarita Ramayana.

Apa dhèwèké tau ana apa namung legènda waé, ora ana sing mangertèni.