Walmiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Valmiki Ramayana.jpg

Walmiki utawa Valmiki utawa Balmiki iku panulis utawa pujangga saka India kuna, sing kaanggep nganggit wiracarita Ramayana.

Apa dhèwèké tau ana apa namung legènda waé, ora ana sing mangertèni.