Wiracarita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Wiracarita punika tembung bènten kanggé epos, inggih punika cariyos ageng bab bangsa utawi wangsa misuwur. Biasanipun wiracarita punika nyariyosaken cariyos-cariyos kawiran para pahlawan kaliyan dipundamel atusan taun.

Conto-conto wiracarita:

Ugi pirsani[besut | besut sumber]