Wiracarita

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Wiracarita punika tembung bènten kanggé epos, inggih punika cariyos ageng bab bangsa utawi wangsa misuwur. Biasanipun wiracarita punika nyariyosaken cariyos-cariyos kawiran para pahlawan kaliyan dipundamel atusan taun.

Conto-conto wiracarita:

Mangga ugi mirsani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wiracarita&oldid=865037"