Wanara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wanara kadadéan saka tembung wana lan nara. Wana ateges alas ewadene Nara duwé teges manungsa. Saengga Wanara ateges manungsa kang uripé ana ing alas. Ananging miturut Basa Jawa, wanara ateges kethek.

Dasanama[besut | besut sumber]

  • Rewanda
  • Kethek
  • Kapi
  • Munyuk