Wanara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Wanara kadadeyan saka tembung wana lan nara. Wana ateges alas ewadene Nara nduweni teges manungsa. Saengga Wanara ateges manungsa kang uripe ana ing alas. Ananging miturut Basa Jawa, wanara ateges kethek.

Dasanama[besut | besut sumber]

  • Rewanda
  • Kethek
  • Kapi
  • Munyuk
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wanara&oldid=879514"