Parembugan:Wanara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wanara iku dasanamané kethèk, digawé pangalihan waé. Banjur takkira jarwa dhosoké ora trep. Tembung wanara kajupuk saka basa Sangskreta vānara. Takkira iki dudu tembung camboran saka vana + nara. Meursault2004ngobrol 8 Juni 2012 09.22 (UTC)[wangsuli]

sarujuk. yen ing wiki basa inggris, katulis artine "forest dweller", nanging ing basa jawa, wanara iku dasaname kethek, dadi luwih becik digabung wae. ang pirembagan 8 Juni 2012 09.30 (UTC)[wangsuli]

Oh tibaké ana artikelé ing Wikipedia basa Inggris lan Indonesia. Apa dikembangaké waé artikelé? Ing en: artikelé mbahas Ramayana. Meursault2004ngobrol 8 Juni 2012 09.55 (UTC)[wangsuli]