Sundarakanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sundarakanda iku kitab nomer lima saka epos Ramayana. Kitab iki nyeritakake kepriye Anoman lunga menyang Alengka nggoleki Dewi Sita lan ngobong Alengka.