Sundarakanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sundarakanda iku kitab nomer lima saka epos Ramayana. Kitab iki nyaritakaké kepriye Anoman lunga menyang Alengka nggoleki Dewi Sita lan ngobong Alengka.