Sundarakanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sundarakanda iku kitab nomer lima saka epos Ramayana. Kitab iki nyaritakaké kepriye Anoman lunga menyang Alengka nggoleki Dewi Sita lan ngobong Alengka.