Sundarakanda

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Sundarakanda iku kitab nomer lima saka epos Ramayana. Kitab iki nyeritakake kepriye Anoman lunga menyang Alengka nggoleki Dewi Sita lan ngobong Alengka.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sundarakanda&oldid=1045244"