Sundarakanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sundarakanda iku kitab nomer lima saka epos Ramayana. Kitab iki nyaritakaké kepriye Anoman lunga menyang Alengka nggoleki Dewi Sita lan ngobong Alengka.