Sundarakanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sundarakanda iku kitab nomer lima saka epos Ramayana. Kitab iki nyaritakaké kepriye Anoman lunga menyang Alengka nggoleki Dewi Sita lan ngobong Alengka.