Subahu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Subahu iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing bauné apik.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]