Subahu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Subahu iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing bauné apik.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Subahu&oldid=803668"