Menyang kontèn

Karna (Korawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Karna (Korawa) iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Kuping”. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]