Adityaketu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adityaketu

Adityaketu utawa Ādityaketu ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé “Tandha sang Srengengé”.

Uga delengen[besut | besut sumber]