Citradharma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Citradharma iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé iku tegesé “citraning dharma”. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]