Dhreksetra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhreksetra utawa Dhṛksetra ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]