Alobha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Alobha iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Tanpa pangolihan” utawa “Tanpa Kasil”.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]