Bhimaratha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bhimaratha iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé “Kreta sang Bhima”.

Uga delengen[besut | besut sumber]