Suddha (Korawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Suddha (Korawa) iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “suci”, “nirmala”, utawa “tanpa reged.”

Uga delengen[besut | besut sumber]