Aswaketu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Aswaketu utawa Aśwaketu ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé “Tandha Jaran”.

Uga delengen[besut | besut sumber]