Aswaketu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aswaketu utawa Aśwaketu ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé “Tandha Jaran”.

Uga delengen[besut | besut sumber]