Dirghabahu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dirghabahu iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing bauné dawa.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]