Citrasraya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Citrasraya utawa Citrâśraya ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé “Pitulunging Citra”.

Uga delengen[besut | besut sumber]