Menyang kontèn

Sama (Korawa)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Sama (Korawa) iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]