Menyang kontèn

Citrawarman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Citrawarman iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé “Tamèng nganggo Citra”. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]