Bhagadatta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bhagadatta utawa Nagadatta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing Diparingi Naga”. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]