Bhagadatta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bhagadatta utawa Nagadatta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing Diparingi Naga”. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Delengen uga[besut | besut sumber]