Menyang kontèn

Dirgaroma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Dirgaroma atau Dirgharoma iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing wuluné dawa.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]