Menyang kontèn

Surasakti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Surasakti iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sakti kaya Dewa.”

Uga delengen[besut | besut sumber]