Surasakti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Surasakti iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sakti kaya Dewa.”

Uga delengen[besut | besut sumber]