Menyang kontèn

Krathana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Krathana iku salah siji saka Korawa satus. Jenengé kasebut ing layang gancaran Adiparwa, yaiku layang Mahabharata kang kapisan.

Deleng uga[besut | besut sumber]