Krathana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Krathana iku salah siji saka Korawa satus. Jenengé kasebut ing layang gancaran Adiparwa, ya iku layang Mahabharata kang kapisan.

Uga delengen[besut | besut sumber]