Krathana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Krathana iku salah siji saka Korawa satus. Jenengé kasebut ing layang gancaran Adiparwa, ya iku layang Mahabharata kang kapisan.

Uga delengen[besut | besut sumber]