Wirabahu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wirabahu iku salah siji saka Korawa satus. Tegesé ing basa Sansekreta iku, "bau pahlawan". Jenengé disebut ing layang gancaran Adiparwa, kitab Mahabharata kang ping pisan.

Uga delengen[besut | besut sumber]