Dredhahasta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dredhahasta utawa Dṛḍhahasta ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing teguh tangané.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]