Mahabahu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mahabahu utawa Mahābahu ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing bauné gedhé.”

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]