Menyang kontèn

Kanakayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kanakayu iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]