Menyang kontèn

Dredhayuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Dredhayuda utawa Dṛḍhayuda ing basa Sangskreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]