Citrangga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citrangga iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé iku tegesé “kang nduwé awak citra”.

Uga delengen[besut | besut sumber]