Dredhawarman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dredhawarman utawa Dṛḍhawarman ing basa Sansekreta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing tamèngé teguh.” Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengen[besut | besut sumber]