Dharma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wiktionary
Pirsani informasi ngenani Dharma ing KamusWiki.

Dharma utawa darma (éjaan miturut KBBI) iku istilah sing dijupuk saka basa Sansekerta lan teges dhasaré ya iku kewajiban, aturan lan kabeneran. Saliyané ing basa Melayu utawa basa Indonésia ditepungi uga tembung derma sing adhedhasar tembung iki uga. Tembung dharma bisa ngrujuk manéka perkara.

Agama[besut | besut sumber]

  • Konsèp dharma jroning agama Hindu
  • Konsèp dhamma jroning agama Buddha

Jeneng papan[besut | besut sumber]

Toponim[besut | besut sumber]

Perguruan tinggi[besut | besut sumber]

Perusahaan lan organisasi[besut | besut sumber]

Sastra[besut | besut sumber]

Tokoh[besut | besut sumber]

Sapérangan tokoh sing jenengé ngandhut tembung dharma:

Liya-liya[besut | besut sumber]


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi nami tiyang (ingkang sok dipunginaaken kanggé nami papan panggénan) — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Penjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan tiyang ingkang kagungan nami ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjengengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngleresaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng artikel tiyang ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dharma&oldid=1029249"