Soedharmono

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Soedharmono (Cerme, Gresik, Jawa Wétan, 12 Maret 1927) iku Wakil Presidhèn Républik Indonésia sing kaping kelima, antara 1988 nganti 1993.

Sudharmono Official Portrait.jpg

Panjenenganipun putra R. Wiroredjo lan Soekarsi. Wong tuwané loro-loroné séda nalika pak Soedharmono isih timur banget.

Uga pirsani[sunting | besut sumber]

Didhisiki déning:
Umar Wirahadikusumah
Wakil Presiden Républik Indonésia
1988 - 1993
Diganti déning:
Try Sutrisno


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Soedharmono&oldid=1057100"