Soedharmono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Soedharmono (Cerme, Gresik, Jawa Wétan, 12 Maret 1927) iku Wakil Présidhèn Républik Indonésia sing kaping kelima, antara 1988 nganti 1993.

Sudharmono Official Portrait.jpg

Panjenenganipun putra R. Wiroredjo lan Soekarsi. Wong tuwané loro-loroné séda nalika pak Soedharmono isih timur banget.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Didhisiki déning:
Umar Wirahadikusumah
{{{jabatan}}}
1988 - 1993
Diganti déning:
Try Sutrisno