Umar Wirahadikusumah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Umar Wirahadiksumah

Umar Wirahadikusumah (Situraja, Sumedhang, Jawa Kulon, 10 Oktober 1924 - Jakarta, 21 Maret 2003) iku Wakil présidhèn Républik Indonésia sing kaping papat, antara taun 1983 - 1988.

Dhèwèké iku Jendral Purnawiran.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Didhisiki déning:
H. Adam Malik
{{{jabatan}}}
1983-1983
Diganti déning:
Sudharmono