Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kutha Gresik iku kutha krajan kabupatèn Gresik, propinsi Jawa Wétan.

Prasasti ing Gresik

Uga delengen[besut | besut sumber]