Gresik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kutha Gresik iku kutha krajan kabupatèn Gresik, propinsi Jawa Wetan.

Prasasti ing Gresik

Uga pirsani[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gresik&oldid=1024703"