Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kutha Gresik iku kutha krajan kabupatèn Gresik, propinsi Jawa Wetan.

Prasasti ing Gresik

Uga pirsani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gresik&oldid=1024703"