Gresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kutha Gresik iku kutha krajan kabupatèn Gresik, propinsi Jawa Wetan.

Prasasti ing Gresik

Uga delengen[besut | besut sumber]