Gresik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kutha Gresik iku ibukutha kabupaten Gresik, provinsi Jawa Wetan.

Prasasti ing Gresik

Uga pirsani[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gresik&oldid=818432"