Try Sutrisno

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Try Sutrisno

Jenderal (Purnawirawan) Try Sutrisno (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 15 November 1935) iku Wakil Presiden Républik Indonésia kaping enem. Dilantik dadi Wakil Presiden wektu Soeharto dadi Presidhèn ing Sidang Umum MPR taun 1993, ngganti Sudharmono. Try Sutrisno njabat nganti taun 1998 lan diganti déning BJ Habibie.

Wektu Presiden Soeharto lengser lan pembentukan parté-parté pulitik diijinke kanggo Pemilu 1999, Try Sutrisno aktif dadi pengurus Parté Keadilan lan Persatuan Indonésia.

Uga pirsani[besut | besut sumber]

Didhisiki déning:
Sudharmono
Wakil Presiden Républik Indonésia
1993 - 1998
Diganti déning:
BJ Habibie
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Try_Sutrisno&oldid=1057101"