Jack Kerouac

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jack Kerouac
Jack-Kerouac.jpg
Lair 12 Maret 1922
Lowell, Massachusetts
Pati 21 Oktober 1969
St. Petersburg, Florida
Pakarya Novelis, penyair
Bangsa Amerika
Obahan sastra Generasi Beat
Situs jaringan
[1]

Jack Kerouac (diwaca [dʒæk ˈkɛɹəwæk]) (lair 12 Maret 1922 – pati 21 Oktober 1969 ing yuswa 47 taun)[2] iku salah sijining novelis, penulis, penyair, seniman Amérika, lan bagéyan saka Generasi Beat.[3]

Bibliografi[besut | besut sumber]

Prosa[besut | besut sumber]

Puisi, surat-surat, rekaman lan karya sanès[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jack_Kerouac&oldid=1098743"