Jack Kerouac

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jack Kerouac
Jack-Kerouac.jpg

Lair 12 Maret 1922
Lowell, Massachusetts
Pati 21 Oktober 1969
St. Petersburg, Florida
Pakaryan Novelis, penyair
Bangsa Amerika
Gerakan Generasi Beat

[ Situs wèb resmi]

Jack Kerouac (diwaca [dʒæk ˈkɛɹəwæk]) (dipunlairaken 12 Maret 1922 – surud 21 Oktober 1969 kanthi umur 47 taun)[2] iku salah sijining novelis, penulis, penyair, seniman Amérika, lan bagéyan saka Generasi Beat.[3]

Bibliografi[sunting | Owah sumber]

Prosa[sunting | Owah sumber]

Puisi, surat-surat, rekaman lan karya sanès[sunting | Owah sumber]

Cathetan suku[sunting | Owah sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Jack Kerouac ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jack_Kerouac&oldid=936495"