Jack Kerouac

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jack Kerouac
Jack-Kerouac.jpg
Lair12 Maret 1922
Lowell, Massachusetts
Pati21 Oktober 1969
St. Petersburg, Florida
PakaryaNovelis, penyair
BangsaAmérika
Obahan sastraGenerasi Beat
Situs jaringan
[1]

Jack Kerouac (diwaca [dʒæk ˈkɛɹəwæk]) (lair 12 Maret 1922 – pati 21 Oktober 1969 ing umur 47 taun)[2] iku salah sijining novelis, penulis, penyair, seniman Amérika, lan péranganing Generasi Beat.[3]

Bibliografi[besut | besut sumber]

Prosa[besut | besut sumber]

Puisi, surat-surat, rekaman lan karya sanès[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]