Seniman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
contoh artis

Seniman utawa artis ya iku ahli séni, utawa wong kang nduwèni babagan kérja ing dunia séni. Isa uga pényanyi; pémain filem; pélukis lan sapanunggalane.[1] naning karo mlakuning pérubahan zaman, wong-wong awam biasa nyébut artis iku wong utawa hal kang diekspose ing media massa, ananging anggépan iki kéliru.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)
  2. ^ pergeseran makna artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)