Seniman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
contoh artis

Seniman utawa artis ya iku ahli séni, utawa wong kang duwé babagan kérja ing donya séni. Isa uga pényanyi; pémain filem; pélukis lan sapanunggalane.[1] nanging karo mlakuning pérubahan jaman, wong-wong awam biyasa nyebut artis iku wong utawa hal kang diekspose ing médhia massa, nanging anggépan iki kéliru.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)
  2. pergeseran makna artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)