Seniman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
contoh artis

Seniman utawa artis ya iku ahli séni, utawa wong kang nduwèni bidang kérja ing dunia séni. Isa uga pényanyi; pémain film; pélukis lan sapanunggalane.[1] naning karo mlakuning pérubahan zaman, wong-wong awam biasa nyébut artis iku wong utawa hal kang diekspose ing media massa, ananging anggépan iki kéliru.[2]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)
  2. ^ (id)pergeseran makna artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Seniman&oldid=1025756"