Médhia massa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Media Massa ya iku wujud komunikasi sing nganggo saluran (media) kang nggayutaké antarané komunikator lan komunikan.[1] Ana uga fungsi liyané saking media massa, salah sijiné ya iku fungsi penyaluran emosi.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]