Médhia massa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Media Massa ya iku wujud komunikasi sing nganggo saluran (médhia) kang nggayutaké antarané komunikator lan komunikan.[1] Ana uga fungsi liyané saking médhia massa, salah sijiné ya iku fungsi penyaluran émosi.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]