Parembugan:Seniman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artis, miturut kula irah-irahan menika langkung sae menawi dipun gantos Seniman. Miturut sedulur sanès dospundi? SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 23 Juni 2012 08.34 (UTC)

Inggih kula sarujuk. Artis menika pertalan harafiah saking basa Inggris. Meursault2004ngobrol 23 Juni 2012 09.21 (UTC)