Ikke Nurjanah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ikke Nurjanah
Ikke Nurjanah
Latar wuri
Jeneng lair Hartini Erpi Nurjanah
Lair (1974-05-18) Mèi 18, 1974 (umur 45)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Pakaryan aktris, penyanyi
Taun aktif 1993-sekarang
Pasangan Aldi bragi (bercerai)
Anak Siti Adira Kinaya
Wong tuwa Abdul Pihar Tanjung dan Junaerti

Hartini Erfi Nurjanah utawa luwih kondhang karo undangan Ikke Nurjanah lair ing Jakarta, 18 Mèi 1974; umur 45 taun ya iku penyanyi dangdut. Ike populer liwat lagu TERLENA, lan tau olèh penghargaan AMI (Akademi Musik Indonésia) kanggo kategori penyanyi dangdut wanita terbaik 1997.[1] saliyané penyanyi dangdut uga presenter televisi Indonésia.[2]

Karier[besut | besut sumber]

tekan saiki yèn ditakoni, mungkin Ikke Nurjanah isih durung percaya yèn wes dadi penyanyi Dangdut kang duwé suara khas lan dikenal luas karo masarakat Indonésia. Mungkin amarga awalé ora tau duwé gegayuhan dadi penyanyi professional. Ikke luwih milih dadi guru Taman Kanak-kanak, gegayuhan kang mulya mestiné.[2]

diskografi[besut | besut sumber]

Album [2][besut | besut sumber]

Iklan:[3][besut | besut sumber]

  1. Simas Margarin (1997)
  2. Tepung Segitiga Biru (2000)
  3. Kompor Gas Hitachi (2000-2001)
  4. Okky Jelly Drink (2002)
  5. Betadine Bungkusan (1995-1996)
  6. Emeron (1997-1998)
  7. Matrix Parabola (2008)
  8. Sarimi (2003)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Ikke Nurjanah dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  2. a b c profil Ikke Nurjanah dipununduh tanggal 10 Juni 2011
  3. [1] dipununduh tanggal 10 Juni 2011