Julie Estelle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Julie Estelle
LairJulie Estelle Gasnier
PakaryanAktris
Taun aktif2005-saiki
BojoEllo
PasanganCathy Sharon(mbak)
Wong tuwaThierry Gasnier
Sri Wulansih

Julie Estelle Gasnier (lair ing Jakarta, 4 Januari 1989; umur 30 taun) ya iku foto model, bintang iklan, lan aktris saka Indonésia, Kariré dimulai saka foto model nuli dilanjutaké maring filem layar lebar.[1] Amarga dhèwèké iku foto model, panampilan Jupe paling heboh ya iku nalika dadi model ning majalah Playboy versi Indonésia.[1]

Munculé majalah kang nyerang pasar kaum diwasa iku, ngundang kontroversial nganti saiki.[1] Salah sijiné, Jupe kudu diseret lan mèlu acara pemeriksanan organisasi sosial kaagamaan.[1]

Amarga dhèwèké uga main dadi bintang filem, adhi kandungé VJ MTV, Cathy Sharon iku, wis mbintangi filem ALEXANDRIA bebarengan karo Fachri Albar lan Marcel Chandrawinata.[1] Sawisé iku dhèwèké mbintangi filem DEALOVA, lan filem kang paling anyaré, filem horror kang diarah karo sutradara Rizal Matovani, kang judhulé KUNTILANAK.[1]

Jupe iku anaké Thierry Gasnier lan Sri Wulansih, pasangan kang keturunan Perancis lan Manado-Cina.[1] Wanita kang tau mlubu nominasi Most Favorite Rising Star MTV liwat filem ALEXANDRIA iki, saiki lagi njalin gayutan karo pembalap nasional Moreno Seoprapto, kang uga adhi saka Ananda Mikola.[1]

Nanging ning taun 2008 gayutan kang dijalin karo Moreno Soeprapto kudu bubar.[1] Bintang filem MACABRE iki nili dikabaraké lagi cedhak karo mantan kekasih Dian Sastrowardoyo, ya iku Abi Yapto.[1] Nanging akiré Jupe mbantah manawa lagi pacaran karo Abi.[1] Dingerteni, saiki dhèwèké lagi njalin kasih karo penyanyi Ello.[2] Bebarengan karo Ello, Jupe wus cedhak karo calon ibu mertuané.[2] Sering main ning layar lebar, anggawe dhèwèké bosen.[1] taun 2010, Jupe wiwit nyoba dunya sinétron.[1] Ora nangung-nangung, dhèwèké langsung main ning sinétron stripping kang judhulé, AMANAH DALAM CINTA.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n biografi Julia Estelle dipununduh tanggal 16 Juli 2011
  2. a b Ello: Aku Beruntung Banget Sama Julie dipununduh tanggal 16 Juli 2011