Cathy Sharon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cathy Sharon
Cathy Sharon.jpg
Lair Catherine Sharon Gasnier
Jeneng liya Cathy Sharon atau VJ Cathy
Pakaryan Aktris
Presenter
Taun aktif 1999 - sekarang
Bojo Ridho Rhoma(Gossip)
Pasangan Julie Estelle(adik)
Wong tuwa(s) Thierry Gasnier
Hilda Limbara

Catherine Sharon Gasnier biyasa uga diundhang karo jeneng Cathy Sharon utawa VJ Cathy nalika esih dadi VJ MTV Indonesia (lair ing Jakarta, 8 Oktober 1982; umur 35 taun) ya iku aktris Indonesia, VJ Cathy, iku kang kang dadi celukané nalika esih dadi VJ.[1] Sadurungé nyemplung ning dunya akting lan presenter, dhèwèké mbiyené tau dadi bintang model.[1] Debuté kang pisanan ya iku nalika main ning layar, filem horor kang judhulé BANGKU KOSONG arahan saka sutradara Helfi Ch. Kardit.[1]

Ora namung iku, wong wadon kang anduwèni jeneng dawa Catherine Sharon Gasnier iki uga kakang kandungé bintang akting remaja Julie Estelle uga tau dadi pendukung sinétron CEWEK PENAKLUK.[1]

Ning taun 2007, Cathy mandhek dadi VJ MTV, Cathy Sharon sibuk ngelola bisnis saloné ning kutha Bandung.[2]

Lan amarga dhèwèké olih tawaran kang lumayan akèh ning babagan entertaiment kaya ta dadi presenter lan nglakoni promo filem Sang Dewi kang diluncuraké nalika tangga 1 Agustus taun 2001.[2] Cathy wiwit kariré lewat FTV, kaya ta filem kang judhulé SUAMI BUAT DJ FUNGKY, KAU MEMBUAT AKU GILA lan JEJAK KUPU-KUPU.[2] Karir ning layar amba diawali nalika dadi Cameo ning filem DUNIA MEREKA, terus dilanjut karo filem BANGKU KOSONG.[2]

Ning kauripan pribadiné, Cathy tau njalin gayutan asmara karo Eno Netral, ananging gayutan mau ora suwé.[1] Presenter Playlist iki uga sempet dikabaraké cedhak karo Ridho Irama, ananging dibantah déning dhèwèké.[1] Dhèwèké namung ngakuni manawa rasa marang Ridho Irama iku namung rasa kagum.[1] Berita babagan cedhaké Cathy karo Ridho dirasakaké wus suwé, nganti sataun sawisé ana foto kang nunjukaké manawa Cathy karo Rhoma Irama cedhak.[1] Kabaré, Cathy lagi nglakukaké pandekatan karo kaluwargané Ridho.[1] Ora namung iku, diweruhi uga foto kang nunjukaké kaakraban Cathy karo Ridho.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j biografi Chaty Sharon dipununduh tanggal 15 Juli 2011
  2. ^ a b c d Cathy Sharon Kelola Bisnis Salon dipuununduh tanggal 15 Juli 2011