Naraguna:JV06Miftahul Khoeriyah

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    kula nuwun.. Nama kula Miftahul Khoeriyah, nama tepang kula Mita utawi thaul. kula saking Jurusan Pendidikan Bahasa Jawa (PBD 2010) Universitas Negeri Yogyakarta (UNY). asal kula saking Kiringan, Purwareja Klampok, Banjarnegara.