Panganggo:JV04 Galuh Wulandari Sasongko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

jěněngku Galuh Wulandari Sasongko, saiki aku kuliah ana ing Univěrsitas jurusan Sastra Daérah untuk Sastra Jawa sěméstěr papat. pagawéyanku saiki sinau, dolan gamelan, plesiran, lan goléki panggonan apik kanggo motret.