Cut Keke

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cut Keke
Cut Keke.jpg
LairCut Zudiake
Pakaryanaktris, model
Taun aktif1994-saiki
BojoGhatan Saleh Hilabi (bercerai)
Malik Bawazier
AnakXavier Rasyad Pasca Aliva
Wong tuwaTeuku Angkasa dan Cut Juriati

Cut Keke duwé jeneng dawa ya iku Cut Zudiake (lair ing Jakarta, 4 Dhésèmber 1973; umur 46 taun).[1] Cut Keke ya iku salah sijiné bintang sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Cut Keke lair ing Acèh.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Cut Keke wiwit cilik ngrintis kariré dadi juru main sinétron lan filem.[1] Nalika sepisanan main filem Cut Keke ora seneng yèn kon akting kang nggango piranti kaya ta sandhangan kang reged.[1] Nanging sangsaya suwé, Cut Keke banjur bisa main miturut skenario.[1] Sinetron-sinétron kang tau dibintangi Cut Keke kaya ta sinétron kang irah-irahané Bulan Bukan Perawan, Istri-Istri, Selangkah Demi Selangkah, Harga Diri, Ketabahan, Sajadah Panjang, Kecil-kecil Jadi Manten, Nyai Dasima, Samson Betawi, Juragan Jengkol,Udin Pe'ak,Roti Cinta, Sissy Ajah!, Ibu Pungut, Pelangi, lan Melati untuk Marvel. Film-filem kang tau dimainake ya iku Nyai Dasima, Joshua oh Joshua, Mumpung Ada Kesempatan, Kapan Diluar Kapan Didalam, Tahu Beres.[1]

Kauripan pribadi[besut | besut sumber]

Cut Keke tau nikah karo salah sijiné wong lanang kang duwé katurunan Arab.[2] Wong lanang iki umuré sangang taun luwih enom tinimbang Cut Keke.[2] Wong lanang katurunan Arab iki jenengé Ghatan Saleh Hilabi. Cut Keke lan Ghatan nikah nalika tanggal 8 November 2001.[2] Nanging pernikahané ora langgeng, nalika taun 2005 Cut Keke lan Ghatan banjur cerai.[2]

Cut Keke iku anaké pasangan Teuku Angkasa lan Cut Juriati.[2] Sawisé cerai karo Ghatan Saleh Hilabi, Cut Keke banjur nikah siri karo pengacara kang jenengé Malik Bawazier.[2] Saka pernikahané karo pengacara iki, Cut Keke nduwé anak siji kang dilairaké ing Rumah Sakit Pasisir Indah Kapuk (PIK) Jakarta Utara nalika tanggal 26 November 2006.[2] Anak iki banjur diwénéhi jeneng Xavier Rasyad Pasca Aliva.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Bulan Bukan Perawan
  • Istri-Istri
  • Harga Diri
  • Kecil-kecil Jadi Manten
  • Samson Betawi
  • Juragan Jengkol
   Pelangi
   Syarifa
   Andra Cari Cinta
   Melati untuk Marvel
   Kejora dan Bintang
   Lagu Cinta Nirmala
   Kemilau Cinta Kamila
   Déwa (2011) (SinemArt)
   Saudara Oesman
   Karunia

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 12 Juli)
  2. a b c d e f g h berita tentangnya di Suaramerdeka(dipunundhuh tanggal 12 Juli 2011)