Kutha Administrasi Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Jakarta Utara)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Jakarta Utara
Lambang Kota Administrasi Jakarta Utara.png
Lambang Kutha Jakarta Utara
Sesanti: "---" (---)
Jakarta utara.png
Dina Dadi: ---
Walikutha: Effendi Anas
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

137 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.181.096 (2006)
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Jakarta Lor utawa Jakarta Utara iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Jakarta Utara ketata saking 6 kacamatan lan --- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Jakarta Lor inggih punika:

  1. Kacamatan Cilincing
  2. Kacamatan Koja
  3. Kacamatan Kelapa Gading
  4. Kacamatan Tanjung Priok
  5. Kacamatan Pademangan
  6. Kacamatan Penjaringan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

DKI Jakarta