Parembugan Naraguna:JV05 Nadia Paramita

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV05 Nadia Paramita!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.50 (UTC)

 SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 15 September 2012 03.25 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16 September 2012 13.51 (UTC)

Nyunting bareng[besut sumber]

Ayo yen kepingin nggabung ning B8. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 19 September 2012 12.31 (UTC)

Ayo Nyunting[besut sumber]

JV05 Nadia Paramita, ayo jenengan sampun boten nyunting wiwit tanggal 20 September 2012 lho...ayo nyunting maneh...Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 23 September 2012 09.47 (UTC)

Patroli (27 September 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Rome Beauty 1 V V V - - 284 TEMBUNG AYO KATRANGAN, DIAKRITIK, REFERENSINE DITAMBAH
2 Embun 1 V V V V - 380 TEMBUNG AYO DIJANGKEPI REFERENSI LAN DIAKRITIKE.
3 Wujud Zat 1 V V V V - 340 TEMBUNG AYO DIJANGKEPI REFERENSI LAN DIAKRITIKE.
4 Tari Ngremo 2 V V V V - 290 TEMBUNG AYO DIJANGKEPI DIAKRITIKE
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Suntingane ditmbahi meneh katrangane...Semangat nyunting... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 27 September 2012 22.59 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN (SEMPURNA)[besut sumber]

Nuwun sewu, mbak Nadia, ayo damel artikel sempurna 4, kangge artikel pilihan 1 kangge dibiji isi artikelipun. Semangat nyunting. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 6 November 2012 09.25 (UTC)

KONTRIBUSI PUTARAN I PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

JV05 Nadia Paramita...

Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal 28 November 2012 panjenengan presensi kaping ..., sumangga dipun pirsani wonten ing Ngriki.

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Rome Beauty 1 v v v - v durung dadi rintisan
2 Embun 1 v v v v - durung dadi rintisan
3 Wujud Zat 1 v v v v v durung dadi rintisan
4 Détergèn 2 v v v v v Artikel rintisan
5 Frasa 1 - v v v v Durung Artikel Rintisan (katrangan, lan gambare kurang)
6 Klausa 1 - v v v v Durung Artikel Rintisan (katrangan, lan gambare kurang)
7 Bioma 2 v v v v v artikel rintisan
8 Sistem organ 3 v v v v v artikel rintisan
9 Adaptasi - - v - v - katrangan isih kurang, gambar lan referensi durung ana
10 Topeng malangan - - v - v - kurang gambar, referensi, lan wikifi
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Semangat nyunting nggih dik JV05 Nadia Paramita... Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 21 November 2012 17.03 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV05 Nadia, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 20 Februari 2013 01.41 (UTC)