Naraguna:JV01045Muh Zaelani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mas jay

Tepangaken nama kula Muh Zaelani, saged dipuntimbali Mas Jay, kula Mahasiswa saking IKIP PGRI Semarang Jurusan Pendidikan Bahasa dan Sastra Jawa.Kula asli Boyolali kelairan 22 September 1987. ayo padha nyengkuyung budaya Jawi, Salah satunggaling ndherek nyunting ing Papat Limpad Kula peserta Papat limpad 2012. Nyuwun donga pangestu panjenengan sedaya mugi-mugi dipunparingi kegancaran anggenipun ndherek lomba papat limpat 2012 punika . Amin nuwun.