Parembugan Naraguna:JV01045Muh Zaelani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV01045Muh Zaelani!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.33 (UTC)

Nunung Martina (nana) pirembagan 8 Mei 2012 11.37 (UTC)

Diskusi Artikel Bedane gemblong karo gethuk[besut sumber]

Nuwun sewu, JV01045Muh Zaelani. Matur nuwun sampun nderek nyengkuyung basa Jawi. Artikel wonten wikipedia sejatosipun asipat ensiklopedia. Menawi artikel Bedane gemblong karo gethuk| [[1]] menika dereng asipat ensiklopedia. Prayoginipun panjenengan ndamel artikel Gemblong kaliyan Gethuk, ampun dipundadosaken setunggal. Nuwun Nurulbaitirohmah pirembaganNurulbaitirohmah 22 Mei 2012 15.22 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. JV015Chafid pirembagan 29 Mei 2012 15.41 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV01045Muh Zaelan... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 17 September 2012 Panjenengan presensi kaping 27 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Gedung Pusat IKIP PGRI Semarang - - - - - - cacahing tembung nembe 26
Iwak Wader - - - v - v cacahing tembung nembe 18
Walén - - - v - v cacahing tembung nembe 7
Panu - - v v - v cacahing tembung nembe 21
Hanger - - - - - v cacahing tembung nembe 23
Karet - - v v - v cacahing tembung nembe 257
Sosiolinguistik - - - v - - cacahing tembung nembe 31
Mesin Jahit - v - v - v cacahing tembung nembe 44
Wédang Asem - - v v - v cacahing tembung nembe 56
Tambir - v - v - v cacahing tembung nembe 16
Pariwara - - - v - v cacahing tembung nembe 150
Nabi Nuh AS - - v v - v cacahing tembung nembe 205
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sumangga dipun jangkepi. Semangat ya... Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 23 Februari 2013 09.22 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 16 September 2012 15.34 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV01045Muh Zaelani,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 13.22 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Semangat[besut sumber]

Halo Muh Zaelani..

Kompetisi Papat Limpad babak 1 badhe rampung. Semangat dex... Onigiri cheerleader.gif Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 23 Februari 2013 09.17 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Nuwun sewu JV01045Muh Zaelani, panjenengan sampun sesasi boten nyunting dados panjenengan sampun GUGUR saking Kompetisi Papat Limpad 2012 menika pranala kontribusi panjenengan KLIK ING NGRIKI

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 3 Maret 2013 14.22 (UTC)