Sosiolinguistik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sosiolingistik ya iku babagan kang ngrembuk interdisipliner kang nyinaoni babagan budaya ing sajeroning basa kang digunakaké. Ing mangkono basa iku gegayutan karo masarakatkang dadi subyek utawa kang dadi nggunakaké basa kangga komunikasi.