Panu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panu ya iku penyakit kulit. Panu iku bisa nular, lewat kringit sing duwé Golongan darah padha..

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kutilen, Kurap, Bisul, Rangen

Pranala njaba[besut | besut sumber]