Panu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Panu ya iku penyakit kulit. Panu iku bisa nular, lewat kringit sing duwé Golongan darah padha..

Uga delengen[besut | besut sumber]

Kutilen, Kurap, Bisul, Rangen

Pranala njaba[besut | besut sumber]